Cautare

403 de rezultate pentru "simona harag" (3.10 secunde)
Simona Maya-Teodoroiu (PSD), Mona-Lisa Neagoe (PNL), Florentina Jipa (UNPR). In prima faza vor intra la vot toate cele 3 candidaturi.
Viata personala Sunt casatorit din 1980 cu Simona, de profesie inginer si actualmente manager intr-o franciza a unei importante companii multinationale.
DAE erau tiparite chiar pe etichetele cu preturi, astfel ca fiecare cumparator isi putea face o imagine clara asupra costului real al produselor l Managerul magazinului, Simona Pop, a afirmat ca aceasta a fost doar o masura suplimentara, deoarece cumparatorii erau informati si pina acum asupra costurilor reale inca din momentul in care achizitionau produsele l Se pare ca acesta este motivul pentru care vinzarile nu au scazut nici dupa afisarea DAE l La magazinul Altex din incinta complexului comercial Hercules, nu am reusit sa aflam informatii suplimentare despre aplicarea DAE, fiind sfatuiti sa apelam la purtatorul de cuvint al retelei nationale, adica sa sunam la Bucuresti l Speram ca nu toti cei care trec pragul magazinului si se intereseaza de aceste lucruri sint tratati la fel cum am patit noi!
In zonele in care nu exista terase, distanta intre doua beach- baruri va fi de minimum 150 de metri. (Simona Zburlea)
Asa cum a mentionat Simona Anton, expert tehnic in cadrul ADR Cluj, cele 3 proiecte prezentate, cunoscute deja cititorilor nostri, "Soseaua ocolitoare cu acces din DN 1F in DJ 191C, pentru devierea traficului din Zalau", "Drum centura est Jibou" si "Reabilitarea drumului Ciucea-Crasna-Vanatori", au trecut, deja, de faza de preselectie regionala, acum urmand a fi imbunatatite, in vederea unei prezentari cat mai bune la etapa nationala a selectiei.
Potrivit acestuia, deocamdata, bugetul pentru 2005, in valoare de 218,05 milioane de euro (din care 175 de milioane de euro sprijin UE) este in curs de aprobare. (Simona Dobre)
Avocatul Vienna, compania Salans, a infirmat recent, printr-un comunicat de presa, interesul pentru RAFO si, potrivit reprezentantilor Salans, pana in prezent nu au facut nici o revenire asupra acestui comunicat. (Simona Dobre)
Cum unul dintre actualii directori, Roland Caldaruse, intentioneaza sa se retraga din cauza stresului, iar un post este vacant prin plecarea fostei directoare Simona Busica, se pare ca directorii ramasi in functii, Mihai Antonescu si Ioan Filipescu, vor candida fiecare pe postul sau de unii singuri.
AOAR ar fi vrut ca biodieselul (energie regenerabila, nepoluanta) sa nu fie accizat, dar MFP nu a fost de acord cu aceasta propunere. (Simona Dobre)
Pe de alta parte insa, Berinde a mai subliniat ca „in orice caz, acordarea oricaror ajutoare de stat trebuie conditionata de autorizarea prealabila a Consiliului Concurentei“. (Simona Dobre)
Fondul va trece apoi in perioada de acumulare, urmand ca de-abia la 1 ianuarie 2007 sa faca efectiv plati. (Simona Dobre)
Limita va creste gradual, astfel incat sa atinga la sfarsitul lui 2011 echivalentul in lei a 20.000 de euro. (Simona Dobre)
Ceea ce inseamna ca datorita deciziilor luate de autoritatea de concurenta am putea asista in curand la o majorare a preturilor gumei de mestecat. (Simona Dobre)
Suma globala necesara finantarii strategiei a fost estimata la circa 58,7 miliarde de euro, din care aproximativ 43% reprezinta aportul Uniunii Europene. (Simona Dobre)
Docan a mentionat si ca CNIN sesizeaza de fiecare data inspectorii ANAF atunci cand o societate care produce tigari sau bauturi alcoolice le cere mai multe timbre decat le-a solicitat in perioada similara a anului trecut. (Simona Dobre)
Recent, aproximativ 40 de unitati de cercetare-dezvoltare au primit avizul Consiliului Concurentei pentru scutirea de la plata a datoriilor bugetare acumulate pana la 31 decembrie 2003, precum si a majorarilor de intarziere si a penalitatilor aferente acestora. (Simona Dobre)
Simona Coaca, 40 de ani, economist. "Nu e usor. Multa lume nu are serviciu. Pana acum nu am primit nici o indexare, ca sa nu mai vorbim de restructurari.
Pentru nerespectarea acestor prevederi se va aplica o amenda cuprinsa intre 5.000 si 15.000 de lei (50-150 de milioane de lei vechi). (Simona Dobre)
Reamintim ca media europeana este de 240 de dolari/1.000 de mc. (Senica Micu, Simona Dobre)
Potrivit comunicatului ANAF, Fiscul va plati contribuabililor "acelasi nivel al majorarii de intarziere" cu cel pe care-l solicita. (Simona Dobre)
google-analytics.com